Personligt

Fysioklinik Höllviken

Fysioklinik Höllviken

Visst är det väl så att jag och Kalle Nettrander på Fysioklinik Höllviken är goda vänner, jag har till och med byggt hans hemsida, men det är inte därför jag går till honom de få gånger jag nu behöver gå. Det handlar om att Kalle ger mig verktyg snarare än...

Att leva i en demokrati

Jag vet att vi lever i en demokrati! Jag respekterar att vi gör det och jag vill att vi gör det. Alla har rätt att tycka tänka och rösta som de vill MEN! Jag vill berätta följande historia för er. Jag vet att många av er har barn, vissa av er med små,...

Hur klarade ni ert förhållande?

Hur klarade ni ert förhållande?

Denna artikeln som är en del av artikelserien Psykisk ohälsa. Artikeln handlar mest om min familj, min fru och mina barn. Hur man som familj kan falla så lågt att man tror att man är i helvetet men ändå komma tillbaka till ytan. Vikten av att inte ge upp,...

By Beccs – min fru

Jag är inget geni på inredning/heminredning Nä, det är jag sannerligen inte. Jag kan inte... jag har faktiskt, totalt avsaknad av förmåga att kunna visualisera ett slutresultat. Jag har otaliga gånger försökt att fram ett resultat och som bäst uppnått...

Brottningen en oväntad Passion

När jag första gången googlade Brottning Vellinge eller Brottning i Vellinge, kommer inte ihåg vilket det var så gjorde jag det inte för min egen skull, inte för mitt egna intresse. Min son, 4 år gammal, ville börja brottas. Eftersom jag inte kände mig övertygad,...

En ursäkt till mina barn

En ursäkt till mina barn

Först och främst vill jag be mina barn om ursäkt. Förlåt för att jag ibland tappar hoppet om vad det är för värld jag en dag ska låta er leva i. Jag frågar mig själv, - Ger jag er den kunskapen, det mod ni behöver för att leva i den värld ni ska leva i och...

Fotbollsföräldern som inte kunde bestämma sig

Fotbollsföräldern som inte kunde bestämma sig

Fotbollsföräldern som inte kunde bestämma sig Denna historia är höjden av min egen dumhet, min egen tvetydighet och ett stort misstag! Min son, Tristan, är 4 år gammal och började träna fotboll i BK Höllvikens boll och lek, numera fotbollsskola, i januari 2015. Jag är...

Mina barn

Mina barn

En helt vanlig text, beskriver antagligen samma känslor och erfarenheter som alla andra föräldrar känner. Jag skriver denna text främst för att jag behöver sätta ord på saker och ting. Inte för att någon annan ska läsa den. Om någon läser den så anser jag att vi inte...

Dela denna artikel