Nakna entreprenören – Sveriges mest avklädda och prestigelösa podcast om entreprenörskap

Så blev det nu ändå av. Jag har länge haft en dröm om att starta en podd, inte för att jag vill bli en känd poddare utanför att jag är intresserad av att lära mig formatet. Jag lyssnar ju gärna på poddar själv, främst när jag arbetar eller sitter i bilen. Ett Magiskt bra när man ska lära sig något nytt, plantera nya tankar eller bygga på sin allmänbildning.

 

Varför Nakna Entreprenören?

Det är väl det jag kan bäst, entreprenörskap. Jag förstår också att det är lite narcissistiskt att bara börja sända podd och därmed tro att man har något att säga som andra skulle vara intresserade av att lyssna på. MEN! Jag gör detta för att JAG tycker att det är roligt, för att jag också lär mig på att spela in avsnitten. Jag är intresserad av entreprenörer, entreprenörskap och jag gillar podcast formatet, därav så gör jag det.

 

Hur ser ett avsnitt ut?

Ett avsnitt består oftast av ett specifikt ämne, exempelvis – ”Vad gör en entreprenör”? Eller – ”Hur avvecklar mig sig själv”? Alltså ämnen som rör entreprenörskap. Till detta stoppar jag in 1 – 2 gäster som på något sätt kan något om det aktuella ämnet, gärna gäster med olika infallsvinklar på det aktuella ämnet.

Ett avsnitt spelas, i största möjliga mån, in på en tagning. Om en mobil plingar eller låter så försöker jag dock klippa bort det. Jag har en tanke med att det inte ska bli för producerat.

 

Gästerna

Det hade varit billiga poäng om jag direkt dragit i de ”erkända” eller ”kända” entreprenörer som finns. Låta dem berätta om sin resa men faktum är, att ni redan hört dessa historier, flera gånger dess utom. Därför väljer jag gäster baserat på deras kunskap och erfarenhet snarare än på hur många som följer dem i media.

 

Hur ofta

Tanken är att Nakna Entreprenören ska komma ut 1 gång i veckan. Vi får dock så hur pandemin utspelar sig. Det är svårare att få till möten och inspelningar just nu.

 

Har du en idé till ett avsnitt? Vill du tipsa om en gäst som borde vara med? Tveka inte att kontakta oss på: https://naknaentreprenoren.se/ 

 

 

 

Följ Nakna Entreprenören på: