Jag är inget geni på inredning/heminredning

Nä, det är jag sannerligen inte. Jag kan inte… jag har faktiskt, totalt avsaknad av förmåga att kunna visualisera ett slutresultat. Jag har otaliga gånger försökt att fram ett resultat och som bäst uppnått mediokra resultat. Jag är däremot begåvad med en viss händighet, framförallt gällande trä, gips och annat som hör hemsnickeriet till. Jag är ingen finsnickare, som min far alltid varit. För mig har det praktiska, lite lata varit ledorden. Hellre snabbt än noggrant. Jag har däremot blivit begåvad med en fru som har en fantastisk känsla för form, färg, belysning och inredning. Det är en jädrans fördel när man saknar förmågan som jag gör.

Jag förstår, Jag förstår….

Så säger jag till min fru när hon jagar mig med nya projekt, vill att jag ska engagera mig i heminredning, vara med och ta beslut och så vidare. Självklart säger jag att jag förstår utan att för den saken skull förstå så mycket som ett dyft av heminredning, eller någon inredning överhuvudtaget. I vårt hus försiggår förändringar varje dag, året runt. Det är ingen billig hobby, det vet jag.

Fördelen

För det finns en fördel med detta och det är att jag och min fru delar denna passion, inte ändringen i sig utan att genomföra den tillsammans. För mig är detta mer rekreation än alla semestrar, spabehandlingar i världen. Jag är fortfarande skitdålig på att se framför mig vad ska uppnå men det ser jag ju när det är klart och då tycker jag alltid om det.

Ett lärande

Jag får lära mig en tokig massa varumärken, designers, formgivare. Arne Jacobsen, Georg Jensen, Poul Henningsen. En massa -senare helt enkelt 😉 Jag lär mig också att det finns, ägget, sjuan, kotten, PH-lampor etc. Jag får lära mig detta vare sig jag vill det eller ej.

Till min älskade fru

Egentligen kanske jag skulle skriva My Beccs istället för By Beccs Först och främst är det kul att du börjat blogga om dina intressen. Att du har modet att uttala dig, beskydda din kull när det väl gäller! Jag tror att du faktiskt är en få som vet exakt hur man inreder ett barnrum oavsett om barnet är 3 år, 4 år, 5 år, 6år och nu 7-åringar och 8 åringar. Du är där och skapar himmelssängar. Kaxiga och coola barnrum oavsett. Du är dessutom otrolig på att lyssna på barnen och föra in deras önskningar i dina visioner.

Vår senaste utmaning…

Ligger i framtiden. Jag är inte inkluderar i detta egentligen för det är Becca som ska lära sig kombination av olika stilar, ni vet vitt och högblankt med typ rokoko, tror jag…

Hon är cool min fru, följ henne gärna på hennes blogg, –ByBeccs