Familj och barn

Min familj är mitt allt, utan dem vore jag ingenting. Jag brukar säga till mina barn att ”Ni är min luft”. Jag älskar min fru och mina barn förutsättningslöst. Jag träffade min fru (Rebecca ByBeccs) år 2008. För varje dag är hon vackrare, en bättre människa och jag älskar henne mer än någonsin. Jag brukar säga till henne på morgonen när hon vaknar osminkad och med morgonandedräkt att det är då hon är som finast. Då är hon bara min för det är bara jag som får se henne så. Mina underbara barn skänker mig glädje, men naturligtvis också en jävla massa bekymmer. Barn gör ju det eftersom de utvecklas hela tiden. Man försöker vara den bästa föräldern men man misslyckas ju ändå. Man blir arg, skriker och skäller om irrelevanta saker och glömmer att försöka se att de är just… Barn! Det innebär att jag måste, precis som mina barn, utvecklas i takt med dem. Tack för att ni finns!

Jag får väl erkänna att jag är rädd…

Jag har varit ganska kall inför utbrottet av Corona. Jag anser att det är en överdriven och domedagslovande rapportering av både media och mina medmänniskor. Jag är, precis som alla andra människor rädd att det ska drabba mina nära och kära men min största...

Min läxa…

Du kan inte i ditt förhållande be och böna om att känna dig älskad. Det enda du kan göra är att vara dig själv, en så bra person som möjligt som av den anledningen kan bli älskad och bekräftad. Att aktivt be en människa om bekräftelse är inte lösningen på...

Att leva i en demokrati

Jag vet att vi lever i en demokrati! Jag respekterar att vi gör det och jag vill att vi gör det. Alla har rätt att tycka tänka och rösta som de vill MEN! Jag vill berätta följande historia för er. Jag vet att många av er har barn, vissa av er med små,...

By Beccs – min fru

Jag är inget geni på inredning/heminredning Nä, det är jag sannerligen inte. Jag kan inte... jag har faktiskt, totalt avsaknad av förmåga att kunna visualisera ett slutresultat. Jag har otaliga gånger försökt att fram ett resultat och som bäst uppnått...

En ursäkt till mina barn

En ursäkt till mina barn

Först och främst vill jag be mina barn om ursäkt. Förlåt för att jag ibland tappar hoppet om vad det är för värld jag en dag ska låta er leva i. Jag frågar mig själv, - Ger jag er den kunskapen, det mod ni behöver för att leva i den värld ni ska leva i och...

Fotbollsföräldern som inte kunde bestämma sig

Fotbollsföräldern som inte kunde bestämma sig

Fotbollsföräldern som inte kunde bestämma sig Denna historia är höjden av min egen dumhet, min egen tvetydighet och ett stort misstag! Min son, Tristan, är 4 år gammal och började träna fotboll i BK Höllvikens boll och lek, numera fotbollsskola, i januari 2015. Jag är...

Mina barn

Mina barn

En helt vanlig text, beskriver antagligen samma känslor och erfarenheter som alla andra föräldrar känner. Jag skriver denna text främst för att jag behöver sätta ord på saker och ting. Inte för att någon annan ska läsa den. Om någon läser den så anser jag att vi inte...