Din byggfirma i Vellinge kommun

Dajol, din byggare i Vellinge kommun, är fortsätter sin expansion med högsta tänkbara leverans av kvalitet inom byggnation och entreprenad. Dajol och Peter Mårtenson med hans anställda snickare,  är nog en av de få byggare i Vellinge kommun som faktiskt lämnar ett tomrum efter sig när deras arbete är slut hos kunden. Man saknar dem helt enkelt. Det som gör Dajol och Peter till den bästa byggfirman i Vellinge kommun med upptagningsområde är det faktum att det finns ett stort förtroende mellan Dajol och dess kunder. Peter är mästare på att förverkliga kundens drömmar.

 

Jag som sökte en byggfirma i höllviken för att förverkliga vår tillbyggnad med atrium, master bedroom, badrum och walk in closet tog in 4 offerter. Sanningen är att priset inte spelade någon större roll eftersom Peter som person, snickare och byggare i Vellinge kommun, Höllviken, Skanör och Falsterbo, var den som kunde hjälpa oss. Peters hjälp var och är inte enbart baserad på att han är en duktig snickare eller byggare. Han kunde hjälpa oss som kund att lösa problem, planera och tänka om för att få den bästa möjliga lösningen. Denna ”kultur” går igenom hela Dajol som byggfirma i Vellinge och Höllviken. Alla Dajols snickare och hantverkare lever på samma sätt. Det är en oerhörd noggrannhet i det man utför.

 

Det som är unikt med Dajol och en byggfirma i Vellinge kommun är att man delar ett förtroende. Peter och Dajol gav oss som kund en möjlighet att skapa det bästa en byggfirma i Vellinge kommun kunde erbjuda. Om jag ska ge en rättvis bild av Dajols prisbild så är det att jag som kund fick mer för pengarna. Vid första anblick så är Dajol inte billigast. Dock så får du ett bekymmersfritt bygge. Man får generellt mer för pengarna eftersom Peter och co vägrar att lämna något som inte är 100%. Det gör att man hellre lägger mer tid än beräknat för att nå den bästa finishen.

 

Idag är Peter en personlig vän jag vann när jag sökte byggfirma till vår villa i Höllviken. Vi har kontinuerlig kontakt och jag rekommenderar Peter och Dajol bygg till ALLA, stora projekt som små.