En fördel med att vara entreprenör är mångsidigheten. Det är helt enkelt otroligt roligt att tvingas lära sig nya saker och att tvingas ta reda på saker som man inte kunde innan. Det är också den där naiva tron på att jag klarar detta lika bra som människor som gjort det i hela sitt liv, antagligen bättre dessutom.

Visst, nu är jag där igen. Jag retar gallfeber på folk i larmbranschen. Men det är ju så jag är. Jag tror inte på formell kunskap, jag tror på glädjen i att utforska kunskap och att få lära mig saker på mitt eget vis. Få göra mina egna misstag och på så vis förfina det jag arbetar med.

 

Det senaste i raden av vad vi arbetat med på Designlarm är att ta fram den absolut coolaste och bästa larmväskan på marknaden. Hur kan detta vara så roligt tänker ni då. Jo, det är otroligt roligt att ta en mängd komponenter i ett bygglarm/portabelt larm, konfigurera detta på bästa sätt och paketera det snyggt. Larmet är ju till för att kunna larma byggarbetsplatser, arbetsbodar, uppställningsplatser för fordon, containrar etc. Jag lovar er att bara känslan att få forma skumgummit i väskan efter formen av larmenheterna är otroligt, i brist på ett bättre ord, satisfying.

Naturligtvis så går jag i gång på att kunna skapa en egen produkt som kan skapa säkrare arbetsplatser på byggen etc. Det är ju en naturlig affärsutveckling i vår verksamhet.

Sen måste jag erkänna att allt arbete med att skapa en sida om produkten kan vara slitsamt, tack och lov har jag Michel som hjälper mig genom att göra de största delarna av detta arbete. Följ utvecklingen på Designlarms larmväska